Opstart af Fodboldsæsonen Forår 2020 for Ungdom og Senior udsat indtil 10. Maj

image Klubbens Anlæg i Skibhøj er lukket helt ned til foreløbig nu 10. Maj
24. marts 2020 kl. 12:36
Grundet coronavirus spredning i Danmark var Opstart af Fodboldsæsonen Forår 2020 for Ungdom og Senior hidtil udsat til i første omgang 30.3. på befaling af regeringen. Nu er denne dato blevet yderligere forlænget til og med den 10. Maj. Nedlukning af kommunale faciliteter (her hører klubbens anlæg i Skibhøj til) og Veldtofte Idr.park følger med til denne foreløbige dato.

Opstart Fodboldsæsonen Forår 2020

Skibhøj Anlæg

Ungdomsafdeling

Seniorafdeling

Starter tidligst op efter 10. Maj

Grundet coronavirus spredning i Danmark

Klubbens Anlæg i Skibhøj (Ungdomsafdeling) hører ind under kommunale faciliteter, og disse er lukket ned til foreløbigt til og med 10. Maj.

Banerne i Veldtofte Idr.park under SEPE (Seniorafdeling) er også lukket helt ned til og med 10. Maj.

Derfor er opstart af Fodboldsæsonen Forår 2020 for hele klubben foreløbigt yderligere udsat.

Vi vil følge tiden frem løbende på klubbens hjemmeside.

DBU Jylland

pr. 21.4.

Vi følger løbende sundhedsmyndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende corona-smitten. Det betyder, at alle fodboldaktiviteter under DBU Jylland aflyses til og med den 10. maj.

Opdateret pr. 21. april 2020 kl. 10.00:
(spørgsmål og svar-afsnittene opdateret pr. 20. april 2020 kl. 9.00)

Alle fodboldaktiviteter aflyses til og med den 10. maj
I forlængelse af udmeldingerne fra de danske myndigheder aflyses alle DBU Jyllands fodboldkampe, stævner, kurser, seminarer, klubbesøg og andre arrangementer til og med den 10. maj 2020.

Desuden er fodboldklubberne nødt til at indstille alle aktiviteter i samme periode – såvel indendørs som udendørs aktiviteter – såvel på fodboldbanen som i mødelokaler o.s.v.

Danmarks Idrætsforbund har den 21. april delvist åbnet op for enkelte udendørs idrætsgrene, men dette omfatter p.t. ikke fodbolden.

Helt overordnet følger vi og bakker op om sundhedsmyndighedernes anbefalinger og skal derfor generelt henvise hertil.

Derfor opfordrer vi også til, at alle bliver væk fra fodboldbanerne i denne tid og at forældre tager ansvar for, at deres børn gør det samme. Fodboldklubberne og de frivillige ledere kan og skal dog ikke pålægges at sikre, at påbuddene overholdes. Det er i sidste ende politiets ansvar, men vi sender en kraftig appel om at lytte til myndighederne.
Læs mere om opfordringen i denne fælles udmelding fra breddefodbolden.

Vores fælles ansvar
Vi er fuldt ud klar over, at disse tiltag vil påvirke fodbolden og mange fodboldklubber negativt, men vi har den klare opfattelse, at vores samfundsmæssige ansvar som organisationer og foreninger og vores fælles interesse i at beskytte de danske borgere og hjælpe myndighederne vægter højest i denne helt ekstraordinære situation.

Kontakt til vores medarbejdere
Som følge af Corona-krisens fortsatte udvikling er omkring 90 procent af den samlede medarbejderstab i DBU Jylland hjemsendt gældende fra og med onsdag den 25. marts.

Hjemsendelsen af medarbejderne betyder helt konkret, at DBU Jylland er ovetgået til et nødberedskab, hvilket bl.a. indebærer, at telefontiden bliver indskrænket til to timer dagligt (kl. 10-12), ligesom man må forvente noget længere svartider på bl.a. mail-henvendelser. Desuden er alle interne mødeaktiviteter aflyst, herunder fagudvalg og lignende, såvel centralt som regionalt.

DBU Jyllands minimumsdrift opretholdes for at kunne håndtere nødsituationer, sikre den nødvendige beslutningskraft og være forberedt på en normalisering af forholdene.

Har du brug for at komme i kontakt med DBU Jylland, kan det fortsat ske via info@dbujylland.dk.