IF92 Fodbold årlige Lederfest i Klubhuset Veldtofte

image Billede udpluk fra festen. Amr. lotteri i gang.
11. november 2019 kl. 16:49
Klubbens årlige Lederfest løb af stabelen i lørdags aften. Klubbens Lederpokaler i Ungdom og Senior blev uddelt. Og tre Lederjubilarer blev hyldet for deres mangeårige ledergerninger i klubben.

IF92 årlige Lederfest

Lørdag 9.11. kl. 18,30

Klubhuset Veldtofte

50 deltagere

NB. Festen løb af stabelen en uge senere end tidligere år. Der bliver Januar 2020 meldt ud om vi fastholder 2. lørdag i November, som i år, eller vender tilbage til den før hen sædvanlige 1. lørdag.

Følgende uddelinger:

Lederpokal i Ungdom: Rasmus Brogaard, træner i U12/13 Drenge (ikke tilstede ved festen-får et besøg af ungdomskoordinator Mogens Husted)

Lederpokal i Senior: Fl. L. Sørensen, holdleder Serie 1

Lederjubilarer:

10 års ledergerning: Karina Bang, Køkken

20 års ledergerning: Brian Christensen, træner Piger/Damesenior

25 års ledergerning: Palle Jørgensen (DBU har bevilget Unionens Sølvnål, men først til uddeling efter 31.12.19). Modtog blomster ved festen. Nål m.m. ved Generalforsamling i februar måned.

Stemningen under festen stor til musik fra disjockey. En succes for festens forløb, hvor man til alle gode hits kunne nyde god mad m.m. Et forsøg med denne musik tåler en gentagelse. Klubhusets sal akustik i top.