Klubbens mangeårige Æresmedlem Børge Kristensen død

18. oktober 2018 kl. 16:27
Klubbens mangeårige Æresmedlem Børge Kristensen død. 85 år.

Det er med stor sorg i klubben, at vi har fået meddelelsen om, at klubbens mangeårige Æresmedlem Børge Kristensen er afgået ved døden. Børge blev Æresmedlem i klubben i 1992.

Børge blev valgt ind i B 47`s bestyrelse i 1959. I 1962 blev Børge kasserer i B 47. Børge har altid i klubben været ham med pengene. Børge forstod at arrangere noget af enhver art, messer, lotterier, revyer, havnefester, banko m.m. For Børge satte kun fantasien grænser, bare det gav penge.

I midten af 80`erne blev Støtteforeningen B 47`s Venner født for at adskille fodbold og kommercielle arrangementer. Børge blev herefter kasserer i B 47`s Venner og har været det i uafbrudt følge indtil sin død.

Børge bakkede op om fodboldfusionen mellem B 47 og ØB til Esbjerg IF 92 i 1992. Han syntes det var en god ide. Vi haltede lidt begge klubber, og han genkendte det fra avisverdenen. Børge var ansat i 34 år på Jydske Vestkysten. Han sluttede efter 14 år som salgsdirektør i 2001, men bestyrelsesformanden Ivar Hansen købte hans arbejdskraft et år til, inden han definitivt trak sig tilbage. På det tidspunkt var han langt fra færdig med klubarbejdet.

Børge havde et rigtigt stort netværk. Noget der mange gange kom klubben til gode. Klubben har rigtigt meget at takke Børge for i hans lange virke for klubben. Der stod respekt om Børge i klubben.

Børge var ildsjæl i B 47`s byggeri af klubhuset i Veldtofte, der blev indviet i 1985. Og i 2015 fik han ordnet lydakustikken i salen, så det var til at tale og høre hinanden. Det var noget, der havde irriteret Børge gennem mange år, og stolt var han, da dette store projekt blev klaret og indviet.

Børge udtrykte tidligt, at det sociale altid har betydet mest i hans leder gerning. Altid gjort meget for at holde fester og sammenkomster. Børge nævner eksempelvis en helt fyldt sal på Palads Hotel til B 47`s 25 års jubilæum. Han glædede sig hver gang, han skulle afsted.

Vore tanker og dybe medfølelse går til Børges familie.

Æret været hans minde.