IF92 årlig lederfest i klubhuset Veldtofte

04. november 2018 kl. 11:28
Klubbens årlige lederfest første lørdag i november løb af stabelen i går aftes. Klubbens lederpokaler i ungdom og senior blev uddelt. Og seks lederjubilar blev hyldet.

IF92 årlig Lederfest

Lørdag 3.11. kl. 18,30

Klubhuset Veldtofte

60 deltagere

Følgende uddelinger:

Lederpokal i Ungdom: Chris Petz, U9 Drenge

Lederpokal i Senior: Fin Møller, Veteraner

Lederjubilarer:

10 års ledergerning: Bjarne Olesen, U13 Drenge

15 års ledergerning: Anders Brynaa, Ungdomschef

15 års ledergerning/DBUJylland Sølvnål

Mogens Husted, Ungdomskoordinator/Bestyrelsen

Fl. Sørensen, Senior holdleder/Bestyrelsen

Finn Møller, Veteraner

20 års ledergerning: Jens Henrik Pedersen, U15 Drenge

Ole Aas Jensen, Hjemmesiden

Leif Rødgaard skulle have haft tildeling af DBU Sølvnål for 25 års ledergerning. Var forhindret i at deltage, så vil blive klaret på et senere tidspunkt.

Klubbens æresmedlem Børge Kristensen afgik ved døden for 14 dage siden. I den anledning havde Børge inden sin død stiftet en Børge pris til en leder hvert år, til uddeling første gang 2019. Vil blive en stor ære i klubben at modtage denne pris.

Formand Palle Jørgensen og Flemming Sørensen førsteholds holdleder/Bestyrelsen takkede Senior cheftræner Dan Jensen for sit 4-årige virke i klubben, som nu sluttede med Serie 2 kampen mod Billund IF samme dags eftermiddag.