Over 100 gæster til Nytårskur 2017

31. december 2017 kl. 16:59
Klubhuset i Veldtofte var propfyldt, da den 7. nytårskur blev afholdt med uddeling af sølvnål og raket.

Initiativtager Flemming Lund Sørensen satte årets nytårskur i gang med at gennemgå dagens menu: sild og frikadeller som traditionen foreskriver. Uofficielt var de fleste gæster allerede før kl. 11 gået i gang med fadøl og andre drikkevarer, der - også ifølge traditionen - blev givet på klubbens regning.

Kasserer Finn Overgaard var dog ikke mere tynget af disse udgifter, end at han muntert kunne overrække DBU Jyllands Sølvnål til tidligere formand Richard Lassen for 15 års virke i IF92. Ved samme lejlighed blev Årets Raket også uddelt. Den ære tilgik Kenn Schnell Andersen for hans store arbejde i forbindelse med klubbens 25 års jubilæumsweekend i august.

Efterfølgende præsenterede Aksel Munk Jubilæumsbogen om IF92's første 25 år. Den er skrevet af journalist Frede Madsen og trykt i 500 eksemplarer. Jubilæumsbogen beskriver nogle af de begivenheder og personer, som har været med til at præge klubbens historie.

Tak til alle gæsterne, gamle og nye spillere, ledere, køkkenpersonale og andre frivillige med forbindelse til IF92. Vi ses i 2018!

GODT NYTÅR

Richard Lassen får DBU Jyllands Sølvnål, og Kenn Schnell Andersen får Årets Raket

Jubilæumsbogen