IF92 25 års Jubilæumsweekend

20. august 2017 kl. 20:11
IF92 Jubilæumsweekend er nu afsluttet. Ungdommen sluttede af med interne klubmesterskaber på Skibhøj Anlæg. En event som er tænkt som et årligt arrangement fremover. Lørdag var en travl dag med Reception i Klubhuset Veldtofte, fodboldkampe på skibhøj anlæg og afsluttende med fest i telt opstillet på parkeringspladsen i Skibhøj. Tak til alle der har lagt kræfter i klubbens 25 års jubilæum i weekenden.

Fredag vandt de gamle gutter fra B47 med 2-0 over ØB, hvorefter spillerne sammen hyggede sig i festteltet.

Lørdag var der 75 gæster til jubilæumsreceptionen. Om eftermiddagen vandt Serie 1 6-1 over Højer, og Serie 3 tabte til Andrup. Om aftenen festede 140 mennesker i teltet til sent om natten.

Søndag deltog 20 hold i vores første klubmesterskaber tilsat morgenmad, kage, torwand, sparkemåler, hoppeborg, musik, et par byger og masser af godt humør.