Jeg har valgt at stoppe som formand i IF92 fodbold

18. juli 2016 kl. 12:59
Jeg har valgt at stoppe som formand i IF92 fodbold

Hej alle.

Jeg har valgt at stoppe som formand i IF92 fodbold, da min tank er helt tom og kræfterne er sluppet op…

Jeg har brug for en rigtig god pause fra bestyrelsesarbejde m.m.

Jeg vil dog stadigvæk være i klubben, da jeg har sagt ja til at føre vores U19 dr. op i vores seniorafdeling sammen med Bjarne og Kim.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at takke alle træner og ledere, alle klubbens frivillige, der har været med i min tid som formand, tak for jeres store arbejde i klubben under til tider vanskelige forhold.

Jeg vil også gerne takke B47s venner, ØBs Venner samt støtteforeningen IF92 for et godt samarbejde.

Jeg vil også gerne takke alle klubbens sponsorere for deres støtte til IF92 Fodbold og håber de forsat vil støtte klubben.

Jeg vil også gerne takke klubbens bestyrelse for et godt samarbejde.

Jeg vil ligeledes gerne takke DIF/Get2sport, DBUJ, DBUJ R4, SSP, Aktiv fritid, Stengårdsvej +,  3i1, Esbjerg kommune, byrådspolitiker, Nær politiet, klub Ringgården, JV, alle fodbold klubber,  m.m. for et rigtig godt samarbejde i de år jeg har sat i klubbens bestyrelse.

Jeg vil huske alle de gode oplevelser vi har haft sammen.

Til sidst vil jeg gerne opfordre alle til, at bakke op om klubbens bestyrelse og bakke op om klubbens nye formand i 2017.

Richard Lassen