Flot fremmøde til Nytårskur 2016

01. januar 2017 kl. 13:26
Traditionen tro var der indbudt til Nytårskur Nytåraftensdag i IF92 Klubhus . Stor glæde over flot fremmøde igen.

Nytårskur 2016

Lørdag 31.12. kl.11-13

IF92 Klubhus Veldtofte

For 6. gang i træk afholdt IF92 Fodbold Nytårskur i Klubhuset i Veldtofte.

Idemanden til Kuren i 2011, Flemming Lund Sørensen, bød de mange fremmødte velkommen.

Til de fremmødte var der noget at spise i form af rugbrød med sild og rugbrød med frikadeller samt en øl eller to, alternativt vand.

Kuren var første gang den blev afholdt efter at loftet var blevet lydisoleret i sommer. En virkelig god ting der gør, at vi nu kan snakke sammen i et almindeligt toneleje. En nyskabelse af de store for vort Klubhus i Veldtofte.

Nytårsraketten

Som de tidligere år, skulle Årets Nytårsraket uddeles, og denne gang var Kasserer Finn Overgaard udset til at uddele den. Personen der modtager Raketten skal være tilstede under Kuren.

Finn havde fundet frem til Michael Rødgaard på klubbens 1. hold ud fra den betragtning, at vi også gerne vil have dygtige fodboldspillere i klubben. Og her er Michael et helt oplagt valg for os alle i klubben.

Rigtigt godt nytår til alle i klubben.

Finn O.