Dødsfald

image Alex Sørensen(nr. 3 fra højre) sammen med gamle ØBèr til Pokalfinalen i Parken i 2013.
20. juli 2016 kl. 15:12
Alex Sørensen tidligere mangeårigt bestyrelsesmedlem og første holdsspiller i ØB død 64 år gammel.

Det er med stor sorg i klubben, at vi har fået meddelelsen om, at Alex Sørensen er afgået ved døden under et familiebesøg i Tyskland.

Dødsfaldet er helt overraskende for os alle.

Alex Sørensen var en dygtig midtbanespiller på ØB`s Jyllandsserie hold i 70èrne. Senere kom han i klubbens bestyrelse i 80èrne , hvor han er en af nøglepersonerne i klubbens flytning fra Måde til Skibhøj og bygning af Klubhuset i Skibhøj.

På grund af udlandsarbejde måtte Alex trække sig ud af lederarbejdet derefter, men holdt altid kontakten til klubben vedlige i den udstrækning, det kunne gøres.

Han sluttede nogen år som vurderingsmand for Codan i området, inden han indenfor de seneste to år gik på efterløn, og slog sig på golf sammen med andre ældre ØBèr.

Vores tanker og dybe medfølelse går til hans familie.

Æret været hans minde.

Bestyrelsen

Alex Sørensen(nr. 3 fra højre) sammen med andre ældre ØB´ere til Pokalfinale i Parken i 2013.