Anders Brynaa ny sportschef i IF92 Fodbold Ungdom

04. november 2016 kl. 14:42
Anders Brynaa er tidligere ungdoms- og seniortræner i IF92. Han starter som sportschef for hele ungdomsafdelingen d. 1. juli

Det er med stor tilfredshed, at bestyrelsen for IF92 Fodbold tilknytter Anders Brynaa som sportschef i klubbens ungdomsafdeling med virkning fra 1. juli 2017, hvor han vil være fodboldfaglig ansvarlig i foreløbig 2 år. Aftalen er kommet i stand i samarbejde med B47’s Venner, der har ønsket, at klubben skulle have et større fokus på udviklingen af egne spillere.

39 årige Anders Brynaa er et meget velkendt ansigt i IF92 Fodbold, hvor han spillede hele ungdomstiden i klubben, og siden blev træner, først for flere forskellige ungdomshold, og sluttede som træner for klubbens 1. hold, inden han valgte at søge nye udfordringer i EfB, hvor han p.t. træner U19 holdet. Anders er også et kendt ansigt blandt mange af områdets børn, da han i det civile liv er skolelærer på Urban P (Præstegårdsskolen).

Da Ole Aas Jensen i 2015 valgte at stoppe som sportschef, var Anders Brynaa en af bestyrelsens ønskekandidater, men da han lige havde indgået ny kontrakt med EfB, var han nødt til at takke nej. Kontakten har dog været holdt ved lige, og Anders har hele tiden givet udtryk for, at han gerne på et tidspunkt ville tilbage til IF92, og nu er tiden så kommet.

Blandt Anders’ arbejdsopgaver vil være udvikling af såvel trænere, ledere som spillere. Dette vil ske gennem observering af kampe og træning samt samtaler og kurser. Han ser frem til at skabe et bedre samarbejde mellem ungdom og senior. Han vil også stå bag at klubbens værdigrundlag – respekt, fællesskab, glæde og personlig udvikling – håndhæves i højere grad. Når man taler med Anders om det kommende arbejde som sportschef, er der ingen tvivl om, at han brænder for IF92 og arbejdet med unge mennesker, og bestyrelsen er overbevist om, at hans indsats i de kommende år vil lægge et lag eller to på det udmærkede arbejde, der allerede foregår i klubbens ungdomsafdeling.

På billedet ses Anders Brynaa sammen med fungerende formand for IF92 Fodbold, Palle Jørgensen.