Årets lederfest blev afholdt i Restaurant Parken

06. november 2016 kl. 20:21
For første gang blev lederfesten ikke holdt i klubhuset. Omkring 70 ledere mødtes lørdag aften til middag, pokaloverrækkelser og hyggesnak.

Årets traditionelle lederfest i IF92 Fodbold for trænere, ledere, hjælpere m.fl. blev i år afholdt lørdag 5. november. I modsætning til de seneste mange år, var festen blevet rykket ud fra klubhuset i Veldtofte til Restaurant Parken. Klubben har samarbejdet med Restaurant Parken om maden til bl.a. lederfest, men ønsket om at prøve at holde festen i nye rammer, havde fået bestyrelsen til at flytte ud af klubhuset.

Lederfesten var meget velbesøgt med 70 deltagere, og der var højt humør fra start.

Formand Palle Jørgensen bød velkommen og fortalte kort om den officielle del af aftenens program. Efter forretten hyldede formanden først 50 års jubilaren Finn Overgaard og 30 års jubilaren Bjarne Petersen, og senere på aftenen blev det så tid til at overrække klubbens 3 pokaler.

I senior overrakte sportschef Leif Rødgaard pokalen til 2. holds træner Jonas Iversen, der var meget overrasket over, at han for anden gang modtog pokalen. Leif roste Jonas’ evner såvel på og udenfor banen, hvor Jonas bl.a. holder gang i den månedlige spisning for seniorafdelingen, hans mandskabspleje og evne til at samarbejde med spillere og trænere. Klubbens 2. hold vandt i efteråret Serie 4, og skal derfor spille i Serie 3 i foråret. Endvidere er Jonas suppleant i klubbens bestyrelse.

I ungdomsafdelingen i Veldtofte overrakte koordinator Svend Hansen til træner i U17 Henning Fries. Til trods for at Henning kun har været i IF92 Fodbold et par år, har han været i stand til at præge udviklingen af spillerne i afdelingen i meget positiv retning. Henning kom til IF92 fra Tønder i forbindelse med hans uddannelse, og klubben håber, at kunne beholde Henning i mange år fremover.

I ungdomsafdelingen i Skibhøj var det træner i U6-7-8 Claus Skaale, der fik pokalen overrakt af koordinator Mogens Husted. Claus er et meget positivt menneske, der altid er klar til at hjælpe, hvor der er behov.

Derefter havde Børge Kristensen fra B47’s Venner bedt om ordet, og han kunne fortælle, at Vennerne havde besluttet at de, udover et tilskud til klubbens drift, ville støtte projektet med en sportschef i ungdomsafdelingen i de kommende to år, og også ville hænge en gulerod op foran klubbens 1. hold i deres forsøg på at spille sig op i Jyllandsserien. En oprykning, der flere gange er glippet med den mindst mulige margen.

Pigelederne, Ronni, Rene og Brian, i selskab med bestyrelsesmedlemmer fra B47´s Venner.

Finn Overgaard fik blomster og diplom i anledning af sit 50 års klublederjubilæum.

Bjarne Petersen (th) fik blomster og gave i anledning af sit 30 års klublederjubilæum.

Årets leder i seniorafdelingen, Jonas Iversen (th), fik pokal og blomster af Leif Rødgaard.

Årets ungdomsleder i Veldtofte, Henning Friis (tv), fik pokal og blomster af Svend Hansen

Årets ungdomsleder i Skibhøj, Claus Skaale (tv), fik pokal og blomster af Mogens Husted.

Børge Kristensen fra B47´s Venner fortæller om støtteforeningens indsats.