Tidligere formand for Esbjerg IF92-Fodbold død.

22. december 2015 kl. 00:20
Preben Neergaard, mange årig leder og medhjælper i klubben, er død 64 år gammel. Det er med stor sorg, at vi i klubben har modtaget meddelelsen om, at Preben er afgået ved døden.

Preben Neergaard har været trofast leder i klubben, siden han i 1977 blev leder for ØB´s Serie 6-hold i seniorafdelingen.

Han virkede i hele 12 år som leder for ØB`s nederste hold i seniorafdelingen i Serie 5 og 6, hvor han med sit store sociale væsen var yderst værdsat.

Herefter rykkede han op som holdleder for ØB`s 1. hold i Jyllandsserien i fire sæsoner, og samtidigt blev han koordinator for hele ØB`s seniorafdeling.

To år inden fusionen i 1992 mellem de to klubber i Østerbyen ØB og B47, blev han valgt ind i ØB`s bestyrelse, og som sådan valgt ind i Esbjerg IF92-Fodbold`s første bestyrelse.

Han sad i Esbjerg IF92-Fodbold`s bestyrelse indtil 2005, i perioden 1997-2005 som formand for klubben. Sideløbende med hans virke i bestyrelsen var han klubbens koordinator i seniorafdelingen.

Efter sin udtræden af bestyrelsen har han virket som klubbens altmuligmand. Ingen opgaver var for stor til Preben. I starten hovedsaligst som medlem af klubbens Rockudvalg, og de seneste år som medhjælper af ØB`s Venner ugentlige bankospil. Desuden som bestyrelsesmedlem i klubbens Støtteforening.

Preben var en kær gæst på Skibhøj Anlæg til klubbens 1. holdskampe. Her var hans gode sociale væsen i front sammen med andre medlemmer fra både ØB og B47. Disse hjemmekampe så Preben meget frem til, hvor gamle minder, historier m.m. blev fortalt over en øl eller to på terrassen. Altid smil og et godt humør hos alle.

Vore tanker og dybe medfølelse går til hans familie.

Æret været hans minde.

Bisættelsen finder sted i Novrup kapel lørdag d. 26 december kl. 12.30 med efterfølgende kaffe i klubhuset Veldtofte.