ÅRGANG 1997

U19 i Prag 2016.

På tur med IF92 U-19 til Prag.

IF92 U-19 holdet er et hold med ca. 30 spillere, hvor både resultater, god indbyrdes forståelse på tværs af kulturer og baggrund, og især et unikt sammenhold er i højsædet. Datoen siger 24/3, tidspunktet er 03.30. 16 ungdomsspillere og 4 trænere/ledere fra IF92 U-19 hold mødes lettere klatøjede ved klubhuset i Veldtofte, klar til 5 dages fodboldtur til Prag. Af tidligere erfaring for 2 år tilbage, valgte vi denne gang tog som transport, dog først med bus til Flensburg. Bussen er knap rullet ud fra matriklen på Sportsvej, førend humøret er højt og trætheden glemt. De første slagsange er allerede begyndt at tage fart inden motorvejstilkørslen til Koldingmotorvejen, nogle af sangene ville nok ikke passe sig til søndagsskolen, men det betyder også mindre.

Godt 12 timer senere ruller toget fra Hamburg ind på perronen i Prag, og denne transportform kan varmt anbefales frem for bus. Efter indkvartering og aftensmad på hotellet tog vi i samlet flok til Prag`s centrum med metro, for at se på den flotte by. Fredag formiddag kl. 10 var holdet igen på farten, denne gange med kulturelt formål i det flotte Prag ved floden Moldau. Vi havde hørt af omveje, at tjekkisk øl er på højde med det danske, så hvad var mere nærliggende end at besøge et gammelt tjekkisk bryghus (ganske fin øl). Derefter gik dagen med shopping, hygge, god mad og at tjekke byen ud på kryds og tværs.

Efter morgenmaden lørdag, var det tid til fodbold fra morgenstunden. 4 kampe skulle spilles denne dag. Og første modstander var et rigtigt godt hollandsk hold, som senere røg i finalerunden. Vi tabte kampen 5-2, men havde stor ære af kampen, da det først var i slutfasen, at vi måtte bøje os for et hold, der bare var niveau over os. Derefter var modstanderne et lokalt tjekkisk hold, et tysk og igen et hollandsk. 3 tætte kampe, der dog resulterede i, at vi måtte tage til takke med en placering i ”B-puljen” til om søndagen.

Søndag morgen og igen klar til kamp, nu med 3 skadede spillere, og 3 knapt så motiverende kampe i B-puljen. Men igen sejrede sammenholdet, og gutterne får sig mandet op til kamp. Klar sejr i første kamp, og en smal 2-1 sejr i anden kamp, efter en lille skideballe i halvlegen. Og holdet var klar til finalen i b-puljen, som vi desværre tabte 2-1 efter tæt kamp mod et tysk hold. Samlet set endte vi vel på en 9-10 plads ud af 17 hold. Søndag aften drog vi igen i samlet flok mod centrum, til god mad, hygge og derefter bytur, som kun 18 årige kan holde til.

Ja og det blev nok lidt sent, men en god afslutning på en super tur i Prag, for nogle helt igennem dejlige friske unge mennesker, og deres efterhånden lettere brugte ledere. Mandag gik turen med tog hjem fra Prag igen, dog med 4 timers pause i Prag, så de sidste Koruna`s kunne blive brugt.

Til slut vil vi gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak B47`s venner for støtte til turen, også tak til Esbjerg lufthavn og Belair som sponsorer til klubdragt. Tak til forældrene for lån af disse herlige gutter, og sidst men ikke mindst tak til U-19 drengene, for måden hvorpå I bærer IF92-logoet med stolthed og ansvar, og jeres høje humør.

Bjarne, Svend, Richard og Kim

Intervaltræning i starten af ​​efterårssæsonen 2015.

U17 i Prag 2014.

U17 i sæsonen 2013-2014.